woensdag 23 januari 2013

'ECHTE CARNAVALSAFFICHE'??

Na het zien van de officiële carnavalsaffiche en de commotie er rond, ging AKV De Moikes op zoek naar de echte affiche, een pareltje die door onbekende redenen niet in de "officiële" prijzen gevallen was.  Zij ontdekten de inzending van Gert Schatteman en waren meteen verkocht. 
de onofficiële affiche

Deze affiche wordt nu door AKV De Moikes uitgegeven en is GRATIS verkrijgbaar is bij DUOPAINT en De Paroi in de werkhallen. Deze affiche is een echt kunstwerk, gemaakt met potlood, krijt, stift en vooral airbrush. Bij dit kunstwerk werd niets gekopieerd of van het internet gehaald! Dit is een ontwerp dat Aalst waardig is!! AKV De Moikes vonden dat dit betere werk niet mocht verloren gaan voor het nageslacht. 

Is dit dan de echte Carnavalsaffiche? Wat betreft de echte carnavallist wel... Er gaan stemmen op om de Carnavalafiches te laten kiezen door mensen die onpartijdig en in het vak zitten. Door o.a.: Grafish ontwerpers, Kunstkenners, Kunstenaars en Leraars plastische opvoeding, m.a.w mensen die echte kunst weten uit te filteren en de echte waarde weten in te schatten.... Wordt beslist vervolgd