zaterdag 22 november 2014

Prinsenkiezing op 20 minuten uitverkocht

Wie nu nog zijn tickets wil bestellen voor de prinsenkiezing op 17 januari in de Flora, is eraan voor de moeite. Vanaf 9u vanochtend kon je je tickets bestellen. Helaas waren ze op 20 minuten allemaal de deur uit. 


Ook bij prins Werner was de verstomming groot toen hij zag dat de tickets zo snel de deur uit waren:

"amai , op nog geen 35 min (sic.) tickets prinsenverkiezing UITVERKOCHT , ??? vorig jaar waren we nog aan het reserveren tot 11h ..... Gaan er dan dit jaar nog meer genodigden zijn die hun zitplaats of ingangskaart gewoon mochten reserveren ???? Sjans dat elke ingeschreven groep nu 20 , 25 of 30 kaarten kunnen kopen naargelang of ze klein , middel of grote groep zijn , Helaas kan ik dit jaar jullie niet helpen voor ingangskaarten , dus bellen of mailen naar mij is onbegonnen werk , waarvoor mijn verontschuldigingen ..... toch iedereen nog succes naar het vinden van jullie kaarten ..."


Betalen en afhalen van de tickets kan aan de balie van De Werf van maandag 8 tot en met zaterdag 20 december 2014, enkel tijdens de openingsuren van de ticketbalie van De Werf.

Gereserveerde tickets die op zaterdag 20 december 2014 nog niet werden afgehaald en betaald aan de balie, worden opnieuw voor verkoop vrijgegeven. Hiertegen bestaat geen verhaal.
Deze tickets die niet op tijd werden afgehaald, zijn enkel nog aan de ticketbalie van De Werf te koop van dinsdag 6 januari tot en met zaterdag 17 januari 2015. Online reserveren is dus niet meer mogelijk. De ticketverkoop van de Prinsenverkiezing wordt afgesloten op zaterdag 17 januari 2015 om 12 uur stipt!BRON: ccdewerf.be/nieuws/149/verkiezing-prins-carnaval-uitverkocht