dinsdag 14 februari 2017

Carnavalsvlaggen te koop vanaf 22 februari

Vanwege de massale vraag naar carnavalsvlaggen besliste de stad om een extra oplage te laten drukken. Vanaf 22 februari zijn de vlaggen te koop in het toeristisch infokantoor.
Volgende week mogen de Aalstenaars die langs het parcours van zondagsstoet wonen hun carnavalsvlag in de brievenbus verwachten. De stad vraagt hiervoor slechts een kleine tegenprestatie en roept de bewoners van het parcours op om deze aan de gevel te hangen tijdens de carnavalsdriedaagse. 

7 EUR 
De vlag zal daarnaast ook te koop worden aangeboden, zolang de voorraad strekt. Dit aan 7 EUR/stuk, vanaf woensdag 22 februari, in het infokantoor Toerisme op de Hopmarkt. Op werkdagen kun je er terecht van 9 tot 12.30 uur en van 13 tot 17 uur. Daarmee gaat de stad in op de talrijke vragen van carnavalisten en verzamelaars om de carnavalsvlag toch ook te koop aan te bieden. Zo kan iedereen maximaal zijn bijdrage leveren om de zichtbaarheid van Carnaval in het straatbeeld te verhogen. 

Sinds gisteren ademen ook de stoetvrije centrumstraten (Nieuwstraat, Kattestraat, Korte Zoutstraat en Lange Zoutstraat) de sfeer van Carnaval, met kleurrijke fotobanners waarop zowel carnavalsgroepen, losse groepen en individuele feestvierders zijn afgebeeld.


BRON: Stad Aalst
BEELDEN: Stad Aalst


Check zeker onze sociale media!